JOHEALING HOTSTONE MASSAGE

Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtengang "Geest, Ziel en Lichaam zijn één".

De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking.

De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte naar is. Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst.

 

Het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen.
Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lympfstromen beter gaan stromen.
Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte.
Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt en gemasseerd met warme stenen.Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

 

De hot stone massage wordt al duizenden jaren toegepast.
Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

 

GOED OM TE WETEN

Hoewel een hot stone massage iets ingewikkelder klinkt dan een simpele schoudermassage, is het een erg eenvoudige behandeling. De massage vindt plaats in een privékamer waar de warme stenen al klaarliggen en waar je plaats mag nemen op een comfortabele behandeltafel. Voor iedereen die vreest voor de hitte van de stenen; dat is nergens voor nodig. Je behandelaar is namelijk specialist en weet precies waar hij mee bezig is. De stenen worden opgewarmd tot een aangename en draaglijke temperatuur en zullen zorgen voor een onvergetelijke massage.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN HOT STONE MASSAGE?

Wanneer je op de massagetafel ligt, zal ik een heerlijke olie op je huid aanbrengen. Vervolgens wordt er een handdoek geplaatst tussen jouw huid en de warme basaltstenen. Op het moment dat je volledig ontspant en gewend bent aan de temperatuur van de stenen, zal de masseur langzaam met de stenen over je lichaam masseren.
Zo nu en dan zullen de stenen op een bepaalde plek van het lichaam worden gelegd zodat de warmte tot diep in je lichaam kan doordringen.


Je zult direct merken dat stress en zorgen als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

 

Tijdens de hotstone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

 IS EEN HOT STONE MASSAGE GESCHIKT VOOR MIJ?

Een hotstone massage is ideaal wanneer je vermoeid bent. De massages variëren van 30 tot 90 minuten en zijn enorm rustgevend en ontspannend.
Na een hotstone massage voel je je weer opgeladen en zit je lichaam vol nieuwe energie.
Daarnaast helpt deze massage bij het verlichten van verschillende pijnen en kwaaltjes.
Er is dus eigenlijk geen reden te bedenken waarom je de hotstone massage niet een keer zou moeten proberen!